085-0434806 24/7 bereikbaar

Advies, gratis audits en trainingen

Fresh Unieke Mondzorg biedt naast haar scholingen ook nog overige services aan. Van audits en adviezen tot jaarlijkse trainingen en congressen. 

Gratis audit

Wil je kennis maken met de service van Fresh Unieke Mondzorg voordat je de samenwerking met ons aangaat? Dan kun je ons inschakelen om in de instelling een audit te houden. Hierbij wordt er gekeken naar hoe de instelling en het team ervoor staan wat betreft de mondzorg. Wij geven hierbij gepaste adviezen. Dit bieden wij gratis aan. Sluit je je vervolgens bij ons aan? Dan checken wij via een jaarlijkse audit of de doelen behaald zijn en in hoeverre de mondgezondheid van de bewoners is verbeterd. 

Adviestraject

Fresh Unieke Mondzorg werkt conform de richtlijnen ‘mondzorg voor verpleeginstellingen’ en geven hierover advies en begeleiding. Wij kunnen op verzoek een langdurig adviestraject uitvoeren waarbij we samen gaan kijken naar de mogelijkheden en verbeterpunten binnen de instelling. 

Training mondzorgcoördinatoren

Fresh Unieke Mondzorg organiseert jaarlijks een training voor alle mondzorgcoördinatoren of EVV’ers die mondzorg als aandachtsgebied hebben. De trainingen worden altijd gegeven door hoogleraren of iemand uit het vakgebied. Fresh Unieke Mondzorg werkt onder meer samen met wetenschappelijk en zorginhoudelijk adviseur Em. Prof. dr. Cees de Baat en adviseur gehandicaptenzorg Elinor Bouvy-Berends. 

Ben jij mondzorgcoördinator? Dan is deze jaarlijkse training ideaal om je kennis over het laatste nieuws en de wetenschappelijk info over mondzorg bij te spijkeren. 

Hands-on trainingen

Fresh Unieke Mondzorg biedt hands-on trainingen aan waarbij je zelf aan de slag gaat met situaties die je in de praktijk tegen kunt komen. 

Voor meer informatie over de trainingen of voor het maken van een afspraak neem je contact op via info@freshnuniekemondzorg.nl of 085-0434806.

Congressen

Ieder anderhalf jaar organiseert Fresh Unieke Mondzorg met medewerking van het Leger des Heils een congres waarbij je interessante kennis opdoet over mondzorg aan kwetsbare groepen. Enkele professionele sprekers uit het vak delen hun kennis met je door middel van lezingen en workshops. 

Kijk voor meer informatie over onze congressen op www.gewoonuniekemondzorg.nl