085-0434806 24/7 bereikbaar

Over ons

Fresh Unieke Mondzorg wil op een solide, ethisch en economisch gezonde wijze cliënten complete en optimale mondzorg aanbieden. In de vertrouwensrelatie tussen onze betrokken medewerkers en de patiënten ligt de kern van optimale mondzorg. 

Ons team bestaat uit ruim 90 enthousiaste en vakbekwame tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes en KPT’ers die mondzorg op maat bieden aan kwetsbare mensen door heel het land. Hierbij staat aandacht voor de cliënt centraal. Onze behandelaars hebben een grote passie voor het vak en weten goed te luisteren naar de cliënt, de familie en de verzorging en houden rekening met diens wensen en financiële mogelijkheden. Voor iedere individu wordt er een compleet en uniek zorgplan samengesteld en uitgevoerd. 

Iedere locatie krijgt een vast team met vaste medewerkers zodat er persoonlijke benadering is en er een vertrouwensband ontstaat. 

Bij Fresh Unieke Mondzorg wordt er gewerkt vanuit het hart. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van de mondgezondheid, en daarmee de kwaliteit van het leven, optimaal te verbeteren. 


Serviceteam Fresh Unieke Mondzorg

Ilonka Armstorff

Operationeel Directeur

Em. Prof. dr. Cees de Baat

Wetenschappelijk en zorginhoudelijk adviseur

Elinor Bouvy-Berends

Adviseur gehandicaptenzorg

Ad de Jongh

Adviseur GGZ zorg

Kersti de Lugt Lustig

Adviseur ontwikkeling scholing

Anouk Rozema

Managementassistent

Jacco Nagelkerke

Projectmanager

Fanny Markus

Regiobeheerder Noord

Alex Heijkoop

Regiobeheerder Midden

Theo van Berkel

Regiobeheerder Zuid

Marit de Jong

Backoffice

Denise Bink

Backoffice

Angela van den Berg

Backoffice

Simone van der Steen

Backoffice