085-0434806 24/7 bereikbaar

Fresh Unieke Mondzorg Educatie

Slechte mondgezondheid kan de kwaliteit van leven verminderen. Daarom is het van belang om over voldoende mondzorg kennis te beschikken. Met Fresh Unieke Mondzorg Educatie brengen we jouw kennis van het vak weer helemaal op peil. Fresh Unieke Mondzorg biedt diverse scholingen aan waarbij alle fijne kneepjes van het vak worden besproken. 

Voor wie is Fresh Unieke Mondzorg Educatie geschikt?

Onze scholingen worden gegeven door vier professionele docenten die je alle ins en outs van het vak kunnen leren. De scholingen zijn geschikt voor leergierige verzorgenden (MBO 2-4 niveau) en verpleegkundigen (HBO-niveau). 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de scholing leer je onder meer op actieve wijze bij over de meest voorkomende mond- en gebitsaandoeningen. Na afloop ben je op de hoogte van de aandachtspunten voor mondzorg bij diverse patiënten en bewoners en weet je wat de gevolgen van onvoldoende mondzorg zijn. Je leert hoe je het beste kunt behandelen in bijzondere situaties en aan het einde van de cursus beheers je alle protocollen en richtlijnen die voor de mondzorg van belang zijn. 

Welke scholingen zijn er?

  • Mondzorg voor ouderen
  • Mondzorg voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)
  • Mondzorg voor mensen met een verstandelijke beperking (VB)
  • Mondzorg voor GGZ

Gratis scholingen

Werk je al met ons samen? Dan bieden wij deze scholingen gratis aan. De scholingen kunnen op los verzoek worden gegeven. 

Meer informatie over Fresh Unieke Mondzorg Educatie?

Neem contact met ons op via: 085-0434806 of stuur een mail naar info@freshuniekemondzorg.nl