Mobiele mondzorg

Mondzorg aan huis

Fresh Unieke Mondzorg (FUM) is er speciaal voor zorgafhankelijke, kwetsbare mensen zoals ouderen, gehandicapten en psychiatrische patiënten. Met mobiele teams zoeken wij hen op in de eigen leefomgeving: verpleeghuis, zorginstelling, woongroep of thuis (via thuiszorg).

Fresh Unieke Mondzorg bestaat uit enthousiaste mondzorgprofessionals. Stuk voor stuk hebben onze behandelaars een grote passie voor het vak en een drive om kwetsbare mensen de beste zorg te bieden.

In vaste teams bieden zij mobiele mondzorg op maat door het hele land. Iedere zorglocatie krijgt een ‘eigen’ team van een tandarts, assistent, mondhygiënist, preventie-assistent en tandprotheticus; zo kunnen cliënten en behandelaars elkaar goed leren kennen.

Fresh Unieke Mondzorg gaat veel verder dan mobiele tandheelkundige zorg. We bieden advies, voorlichting, preventie en educatie aan zorgprofessionals. We communiceren helder, luisteren goed naar cliënten en hun familie, en respecteren hun wensen. Allemaal met dat éne doel voor ogen: een betere kwaliteit van leven voor kwetsbare, zorgafhankelijke mensen.

Wilt u als zorgorganisatie ook mondzorg aanbieden en gebruik maken van al onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Wil je meer informatie over samenwerken met Fresh Unieke Mondzorg?

Brochure aanvragen Neem contact op